DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO RODIČE - Základní škola Zlín, Mostní

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZLÍN, MOSTNÍ

Adresa školy:
Mostní 2397
760 01 Zlín

Telefony:
+420 734 682 391
+420 605 086 776

E-maily:
skola@zsp-mostni.cz
skolaprinemocnici@seznam.cz
Nacházíte se: Aktuality

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO RODIČE

20. 12. 2023

Vážení rodiče,
v souvislosti se změnami financování projektu Obědy pro děti pro rok 2024 ze strany poskytovatele (Women for Women a MŠMT), Vám sděluji následující:

V rámci projektu v roce 2024 lze PODPOŘIT pouze žáky, jejichž rodina se ocitla v nepříznivé finanční situaci a ZÁROVEŇ zákonný zástupce dítěte NENÍ příjemcem dávek hmotné nouze, NEPOBÍRÁ dávky pěstounské péče a NEČELÍ exekuci nebo insolvenci.

Vzhledem k situaci, která nastala, jsou všechny žádosti přehodnocovány a z Vaší strany je potřeba zodpovědně znovu vyplnit a podepsat Čestné prohlášení, kde uvádíte, zda jste nebo nejste příjemcem výše uvedených dávek.

V lednu budeme znovu podávat žádost o finanční prostředky na obědy pro žáky, kteří mají dle dané podmínky na dotované obědy nárok.

Z tohoto důvodu Vám sděluji, že od ledna do doby, než bude žádost znovu vyhodnocena a získáme finanční prostředky na obědy, nebudou mít Vaše děti obědy hrazeny z finančních prostředků projektu Obědy pro děti. 

Celá situace je jak pro poskytovatele dotace, tak i pro nás nepříjemná. Omlouváme se za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení. Všichni jsme touto skutečností velice zaskočeni.


Přeji Vám krásné vánoční svátky a hodně zdraví v roce 2024.

Ve Zlíně dne 20. 12. 2023 

Mgr. Věra Kundratová
ředitelka školy